Finomságok a Kossuth szakképző iskola diákjaitól
Bár a járvány miatt a szakképző iskolákban is digitális tanrend van érvényben, azonban a központi rendelkezések szerint a belső gyakorlatokat meg lehet tartani. Így a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium gyakorlati óráira a vendéglátós diákok is bejárnak.
– Az iskola konyhája is működik, így a gyerekek folytatják tanulmányaikat, készítik a különböző ételeket. A diákokkal közösen úgy döntöttük, hogy az elkészült finomságokat behozzuk a kórházba, ezzel is könnyítve kicsit azon a nagy terhen, amit ebben a nehéz helyzetben az egészségügyi dolgozók viselnek. A diákok a legjobb tudásukkal készítették a sütiket, fogadják szeretettel – mondta Pörneki Attila igazgató.
A finomságokat a kórház konyhásai kiporciózták és minden osztályra eljuttatták. A sütik mellé pedig kaptunk egy csodás mézeskalács házikót is, amit a szakrendelő folyosóján fogunk elhelyezni, hogy hozzánk vizsgálatra érkező betegünk és kollégáink lelkét vidámabbá tegyük.